tirsdag den 14. februar 2017

Hvorfor har mit barn ondt i fødderne

De typiske problemer i fødder og underben hos børn mellem 7- 16 år er, at der kan opstå irritation/inflammation i svangsenen eller ved vækstzonen i hælen. Det mærkes typisk når de dyrker sport. Symptomerne viser sig ofte som ømhed eller smerter i svangen eller ved hælen/akillessenen. Disse gener kan skyldes at de går skævt på fødderne, er platfodet eller at vækstzonen ved hælen bliver irriteret ved aktivitet.

Det kan have store konsekvenser og resultatet kan blive inaktive børn, hvor lysten til sport forsvinder og dermed går det ud over deres trivsel.
Symptomerne skal tages alvorligt og der er god grund til at reagere.

Der findes en løsning og jeg kan ofte hjælpe dit barn til en aktiv hverdag igen, hvor sport igen bliver en del af hverdagen. Jeg kender til problemerne og har hjulpet en del børn med at blive aktive igen ved og lave et tilpasset indlæg. Indlægget kan ofte med fordel understøttes med øvelser. Jeg laver undersøgelser og giver mig god tid til det enkelte barn. Jeg følger nøje op på barnet med kontrol.

Resultatet bliver at dit barn, med glæde, tager aktiv del i sport og leg uden gener fra fødder og ben. Ofte forsvinder smerterne og gener. 

Ring og hør nærmere.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar