tirsdag den 14. februar 2017

Individuelle indlæg til dine fødder

Har jeg behov for fodindlæg?

En fod, der fungere normalt virker som en fjeder der stødabsorbere og derved beskytter alle kroppens andre vægtbærende led – såsom ankel, knæ, hofte og ryg.
En fod som hele tiden står i ubalance, pådrager sig væsentlig hurtigere uoprettelige slidskader, end en krop i balance.
Indlæg
Hvis du har fejlstillinger i foden, slides din krop uhensigtsmæssigt. Du kan derfor have gener i fødder, ankler, underben, knæ, hofter og endda helt op i nakke og kæber.
Jeg undersøger dine fødder og ud fra min konklusion og dine symptomer, vurdere jeg om du har behov for indlæg og hvordan det skal udformes.
Er skaden sket !
Fortvivl ikke, hvis skaden er sket. Et fodindlæg kan aflaste trykfølsomme områder samtidig med, at indlægget korrigere fodens knogler, led og muskler til den bedst e position.

Håndlavet indlæg.
Jeg fremstiller fodindlæg, til alle former for fejlstillinger og problematikker i foden.
Det kan eksempelvis nedsunken forfod, platfod eller hælgener.
Indlægget er lavet fra bunden af og på eget værksted og er specielt fremstillet til dig.
Jeg laver kontrol og opfølgning på dit indlæg, samt justeringer efter behov.
Mit overordnede mål er, at du bliver tilfreds og dine fødder får en anatomisk korrekt stilling, så du slipper for ubehag og gener.

DET KOSTER MINDRE END DU TROR. RING OG HØR NÆRMERE PÅ 30 28 06 43
Otte gode grunde til at bruge fodindlæg:

1. Et korrekt fremstillet fodindlæg fungere som en nøgle til den fod, hvor de 26 knogler ikke står hensigtsmæssigt i forhold til hinanden. Hvis ikke fodknoglerne står i den funktionelle position, kan resten af kroppen heller ikke komme i balance, da foden jo er kroppens fundament.

2. En fod, der fungerer optimalt, virker som en fjeder, der stødabsorberer og derved beskytter alle kroppens andre vægtbærende led – såsom ankel, knæ, hofte og ryg.

3. I en krop, der er i balance arbejder alle de vægtbærende led dér, hvor det var ”tænkt”, altså dér hvor brusken er tykkest og hvor der er mindst sandsynlighed for slidskader.

4. I kroppen skal alle muskler udføre et jævnt og pænt stykke arbejde. Hvis din krop er i ubalance, arbejder musklerne på den ene side af leddet mere end på den anden side af leddet. Det vil sige at den ene side er på overarbejde og den anden side og den anden side bliver for slap.

5. En fod eller en krop, som konstant står i ubalance vil hurtigt pådrage sig uoprettelige slidskader end hvis kroppen var i balance.

6. Er skaden sket, så fortvivl ikke. Et fodindlæg kan aflaste de trykfølsomme steder/områder samtidig med, at indlægget korrigerer fodens knogler, led og muskler til den bedste position.

7. Du kan ved hjælp af et fodindlæg øge din præstationsevne i hverdagen eller i forbindelse med sport, da det vil nedsætte træthedsbetingede symptomer/skader.

8. Har du ondt i dine fødder og/eller er du træt og tung i benene og du ofte derved tænker en ekstra gang over, hvilken opgave du står overfor (distancen) så vil et fodindlæg med ret stor sandsynlighed være behjælpelig med at øge din forestående opgave (distance) og det dermed bliver meget mere behageligt.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar