Produkter

Gehwol fodpleje med tysk effektivitet.

Jeg fører det tyske mærke Gehwol. Det er et mærke, som er et bevidst valg til mine kunder. Cremerne er udviklet gennem 4 generationer og de har specialiseret sig netop indenfor cremer til fødder og kun fødder. De har dog for nogle år tilbage også udviklet en håndcreme.

Der er et hav af forskellige mærker på markedet, men lige netop Gehwol har jeg holdt op mod andre mærker. Både ved selv, at afprøve forskellige cremer og se på deres indholdsstoffer. 
Gehwol vandt overlegent i min optik. Det indeholder naturens egne midler. Det er tysk seriøsitet og grundighed og med produkter, som har et formål. 

Gehwol har et stort produkt sortiment til fødderne. Cremer med en målrettet virkning på forskellige fodproblematikker. Om du har problemer eller ej er indsmøring med creme en god idé, da det øger hudens modstandskraft og gør huden smidig.

Som ovenfor skrevet har de forskellige cremer forskellig virkning. De cremer jeg har valgt at føre og sælge vil jeg beskrive nedenfor.  Hvis der er cremer udover dem, som jeg sælger der kunne have en gavnlig effekt hos dig vejleder jeg dig i det og bestiller dem gerne hjem. 
Generelt for disse cremer er også de modvirker svamp og hård hud.

Jeg forhandler også andre effektive produkter. Se nedenfor.

Du kan købe gavekort på alle behandlinger og ethvert beløb


Gehwol Fusskraft blå, 125 ml
Indeholder dokumenterede ingredienser til at forhindre dårlig lugt, fodsvamp og kløe mellem tæerne. Naturlige og hudvenlige fedtstoffer såsom lanolin i kombination med fugtgivende aloe vera og urea giver den tørre, ru hud på fødderne den nødvendige pleje og gør den igen elastisk, smidig og glat. De naturlige æteriske olier, rosmarin, bjergfyr, lavendel, opkvikkende kamfer og kølende mentol lindrer ømme og smertende fødder med det samme. Dermatologisk testet Også egnet til diabetikere.

Kr. pr. stk. 120,-


Gehwol fusskraft rød, tør hud, 125 ml.
Er en varmende plejebalsam til tør hud på fødderne. Den giver velvære til trætte, belastede og ømme fødder. Opfriskende kamfer, ekstrakter fra paprika og ingefær samt æteriske olier af rosmarin og bjergfyr stimulerer blodcirkulationen og giver en behagelig følelse af varme. Hudvenlige intensivt plejende stoffer styrker tør, sprukken hud på foden og gør den glat og smidig igen. Gennemprøvede antiseptiks forebygger lugt, fodsvamp og kløe mellem tæerne.

Kr. pr. stk. 120,-

Gehwol  med. Lipidro Creme, 125 ml + 40ml 
Til optimal pleje af tør og følsom hud.
De førsteklasses indholdsstoffer udligner mangel på lipider samt fugt og bringer naturlig balance i hudens beskyttelsesfunktion.
Carbamid binder vand i de dybereliggende hudlag. Hård hud bliver blødgjort.
Havtorneolie og avocadoolie med et højt indhold af umættede fedtsyrer tilfører tør hud manglende lipider igen og mindsker derved fugttab gennem fordampning. Denne funktion understøttes ved hjælp af et specielt algeekstrakt. Allantoin, et indholdsstof fra hestekastanjen, fremmer hudens regeneration. Farnesol virker antibakterielt og deodoriserende.
Daglig brug af Gehwol med. Lipidro Creme beskytter mod fodlugt, fodsvamp og virker betændelseshæmmende.
Uparfumeret. Dermatologisk testet. Også egnet til diabetikere.

Kr. pr. stk. 120,-

Hvedekim Olie Creme 250 ml
Kan bruges over hele kroppen. Fremstillet af naturlige råvarer.
Genopretter fugtigheden. Modvirker kløe, eksem og irritabel hud ved daglig anvendelse.
Kr. pr. stk 100,-Gehwol med. antitranspirant, 125 ml. 
Creme til svedreduktion.
Gehwol med. antitranspirant cremelotion giver ved regelmæssig daglig anvendelse tørrere og lugtfrie fødder.
Huden bliver beskyttet mod svedopløsende mikroorganismer, fodsvamp og kløe mellem tæerne.
Sveddannelsen nedbringes og lugtdannelsen forhindres. Samtidig modvirkes en for stærk udtørring. Aloe vera, avocadoolie og glycerin plejer huden, aluminiumklorhydrat nedbringer sveddannelsen. Zinkricinoleat eliminerer lugte, og natrium PCA beskytter huden mod udtørring.

Kr. pr. stk. 120,-


Gehwol med. Negle- og Hudbeskyttelsesolie, 15 ml. 
Beskytter effektivt mod svampeangreb. Holder negle og hud elastisk og pæn.
Indeholder de effektive og aktive plejestoffer hvedekimolie, pantenol og bisabolol til pleje af negle og hud. Det velafprøvede stof clotrimazol forhindrer svampeangreb.  Revnede og skøre negle bliver elastiske og pæne og får en naturlig glans.
Dermatologisk testet.

Kr. pr stk. 100,-
Gehwol fusskraft. Urtebad 400 g. 
Denne dejlige granulat fodsalt lindrer og forhindrer fodsved og fodlugt. 
Med et naturligt indhold af æteriske olier af rosmarin, bjergfyr og lavendel af hjælpes mange fodproblemer. Hård hud og ligtorne bliver blødgjort grundigt.  Den renser effektivt og har en langvarig deodoriserende virkning. Blødgør hård hud. Overdreven svedsondring normaliseres og ubehagelig fodlugt fjernes effektivt. Vel regelmæssig brug af Gehwol Urtebad fås sunde og velplejede fødder. 
Dermatologisk testet.

Kr. pr. stk 90,-

Gehwol fusskraft – soft feet- fod og kropsbad 40 ml
Et afslappende og velduftende fod/bruse/kar bad. Den er baseret på vanilje og mandel. Vitamin E og avocado. Den er oliebaseret og forhindre dermed udtørring af huden og den besidder en antiseptisk virkning. Midlertidig udsolgt

Mitchells lanolin M 25 g
Lanolin er et naturligt produkt i fårets uld. Drøj i brug.
Cremen anvendes til sprækker og revner på huden og har en smertelindrende og op helende effekt. 
Mitchells Lanolin Creme udvindes af Fåreuld.
Uldfedtet bliver raffineret til lanolin.
Højraffineret Lanolin bruges som creme til blødgøring af hud, da lanolin sjældent fremkalder allergiske reaktioner.
Cremen er bakteriedræbende, vandskyende og nem at påsmøre og har en god indtrængningsevne.
Lanolin creme kan anbefales til:
- Hududslet, mindre rifter og kløe
- Til hænder, fødder og neglebånd
- Hård hud på fødder - især hæle
- Tørre læber
- Psoriasis

Kr. pr stk. 80,-


Naturlig pimpsten
Pimpsten er en optimal made at holde den hårde hud nede efter en beskæring hos mig. En pimpsten provokere ikke din hud til dannelse af hård hud Dette kan ske, hvis du bruger en fil i metal.

Kr. pr. stk. 70,-

Jeg forhandler også pimpsten fra Meraki. Ring og hør nærmere. 


Revamil balm 15 g på tube

Revamil er forholdsvis nyt indenfor sårpleje og indeholder renset honning som er kendt for sin antibaterielle virkning.

Det er et hudvenligt produkt som især egner sig til behandling af overfladiske sår, som f.eks. hudafskrabninger og sår opstået pga. kløe i eksem samt irritation. Kan anvendes både i den profesionelle behandling og til første hjælp i hjemmet.

Rens såret på vanlig vis og påfør et tyndt lag på sår over fladen eller den beskadigede hud. Lad det trække ind og beskyt evt. med en forbinding.

Det kan anvendes flere gange dagligt.

Kr. 80,- stk


JEG FORHANDLER OGSÅ ANDRE PRODUKTER, SOM KAN VÆRE MIDLERTIDIGT.
RING OG HØR NÆRMEREIngen kommentarer:

Tilføj en kommentar